Tuomariesittely: Reetta Pirttikoski

Reetta.JPGOlen 38 vuotias agility-ylituomari Eurajoelta. Aloitin agilityharrastuksen ensimmäisen koirani jackrussellinterrieri Äksyn kanssa vuonna 2009. Laji vei minut mennessään alkeiskurssista lähtien. Tuomariksi valmistuin 2013 ja olen arvostellut ympäri Suomea ja viime vuosina myös jonkun verran ulkomailla. Tällä hetkellä kotoa löytyy kaksi bordercollieta, 6 vuotias narttu Peli ja 2 vuotias uros Palo, sekä pieni espanjanvesikoira tyttönen Piika, joka on vasta muutaman kuukauden ikäinen.

Radalla tahdon nähdä vauhdikasta ja taitavaa agilityä. Huippusuorituksessa nopeus, koiran itsenäinen osaaminen sekä ohjaajan radanlukutaidot ja luottamus koiraansa ovat balanssissa. Ratasuunnittelullani pyrin haastamaan koirakot parhaimpaansa. Hienointa on nähdä suorituksia, joissa ohjaaja nauttii agilitystä täysin sydämin yhdessä parhaan ystävänsä kanssa.

On kunnia saada olla mukana järjestämässä tätä suurta agilitytapahtumaa.

Nähdään Vantaalla!

Reetta Pirttikoski


#agilitySM2018