Tervetuloa seuraamaan agilityn SM-kilpailuja !

Agilityn SM-kilpailut ovat vuosittain järjestettävä kolmipäiväinen tapahtuma, jossa suomenmestarit ratkotaan satojen osallistuvien koirakoiden joukosta. Kilpailu käydään viidessä eri kokoluokassa sekä joukkueina että yksilöinä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja kilpailusta välitetään myös maksuton livestream. Lämpimästi tervetuloa sekä osallistumaan että seuraamaan tapahtumaa!

Kilpailut järjestetään Rovaniemellä 26.-28.8.2022.


Ylen lehtijuttu ja haastattelu. Tällaisin miettein kohti kisoja.


Aikataulut

Karkea aikataulu viikonlopulle:

Pe 14-20.30

La 09-20

Su 8-18

Tarkemmat luokkakohtaiset aikataulut:


AluekarttaTapahtumassa mukana

Hienoja yhteistyökumppaneitamme eri toimialoilta löytää paikan päältä myyntikojualueelta, kisakenttien ja päiväteltta-alueen välistä. Suoritusten välissä on mukava kierrellä ja shoppailla pieniä tuliaisia, mm. eläin- ja harrastustarvikkeita sekä ruokaa ja herkkuja itselle ja koiralle. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin ja tekemään huippuhankintoja paikan päälle! Myyntikojut ovat avoinna kisojen ajan perjantaista sunnuntaihin.

Non-stop dogwear Unleash your potential! Non-stop dogwearilla on kaikki mitä tarvitset pitääksesi nelijalkaiset urheilijasi hyvässä kunnossa. Non-stop dogwear työskentelee yhdessä parhaiden urheilijoiden kanssa monissa koiralajeissa, mukaan lukien agilityssä, tarjotakseen koirille parhaat varusteet. Tiedämme, että aktiivinen koira on onnellinen koira ja onnellinen koira tarkoittaa onnellista omistajaa! Tervetuloa myyntipaikallemme!

Jakke Jakke-lisäravinteet ovat tehokkaita, koska ne on valmistettu mahdollisimman luonnonmukaisesti ja ilman täyteaineita ja näin sinunkin on kiva harrastaa hyvinvoivan ja onnellisen koirasi kanssa. Kotimaisia Jakke-lisäravinteita löytyy kisatarjouksessa -20% Non-Stopin ständiltä.

Sporttirakki SporttiRakki on koiraharrastajan ykköspalvelu! Ehdottomasti monipuolisin kotimainen tietopankki koiran kouluttamiseen ja koiran kanssa harrastamiseen. Kattavasti ilmaissisältöjä sekä lisäksi maksullisia jäsenvideoita koiraharrastajana kehittymiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen. Lisäksi kotimainen laadukas #koiraurheilunilo®-tuotemallisto, joka on kehitetty yhdessä harrastajien kanssa: treenilaukut, treenivaatteet, koiran takit sekä kierrätysnahkaiset treenilelut. Mukana kisoissa tämän syksyn uusi SporttiPalttoo-väritys! Nähdään SM:issä!

PrimaDog PrimaDogin ruoat antavat koirallesi erinomaisen perustan elää pitkä ja terveellinen elämä. Ne sisältävät paljon lihaa ja lisänä superfood-sekoituksen pohjoisen yrttejä ja marjoja. Valikoima on kattava, ja se sisältää vehnättömät ja kokonaan viljattomat kuivaruoat, märkäruoat, makkarat, herkut ja puruluut. Joukossa on myös erityisesti aktiivisille koirille kehitetty viljaton Active-kuivaruoka. PrimaDogin tuotteissa ei ole lainkaan vehnää, soijaa tai keinotekoisia maku- ja väriaineita. Teemme vain sellaisia tuotteita, joita tarjoaisimme myös omille koirillemme. Suomen Agilityliiton pääyhteistyökumppani vuodesta 2019

Back on Track Suomi on mukana toteuttamassa agilityn SM-kilpailuja! Koirarodusta, koosta ja aktiivisuustasosta riippumatta Back on Trackin toiminnalliset takit, pedit, kaulapannat ja rehulisöt voivat edistää koiran hyvinvointia. Back on Trackin ainutlaatuiset tekstiiliteknologiat Welltex(r) ja Iontex(r) stimuloivat verenkiertoa infrapunaenergialla. Se voi edistää hyvää liikkuvuutta koiran lihaksissa ja nivelissä sekä auttaa sitä ylläpitämään optimaalista kehon lämpötilaa lämpötilasta ja vuodenajasta riippumatta. Haluamme antaa -15 % alennuksen tuotteistamme verkkosivuillamme tapahtuvista ostoksista koodilla AGISM22 26.-28.8.2022 välisenä aikana.

Ompelimo Satu Singeri Hei! Olen Torniolainen pienyrittäjä. Vaatetan koirasi päästä jalkoihin, myös mittojen mukaan. Suosituimmaksi tuotteiksi ovat ponnahtaneet merinovilla-asut, koirien tossut sekä tossuhaalarit. Kauttani saa myös agiohjaajille ihanat treenihameet. 
Tervetuloa kojulle 🙂 SM-kisa ale: namupallot 18€ (22€)

Suopunkityttö ”Koru koiralle lapista” Persoonalliset, uniikit Lapissa valmistetut pannat ja hihnat ovat kauniita, ekologisia ja kestäviä. Suopunkityttö on vanginnut tuotteisiin maagista Lapin voimaa revontulista, luonnosta ja syvästä yhteydestä koiriin. Nämä tuotteet on valmistettu käyttöön.

Kepeä Taival ja Ke-Hu lelut Suomalaisvalmisteiset Ke-hu lelut, punotut taluttimet sekä muuta värikästä ja käytännöllistä löydät Kepeä Taival -osastolta.

Rovaniemen eläinfysioterapia Fysioterapiaa eläimille Lapin alueella yhteistyössä paikallisten eläinlääkäreiden kanssa, koti- ja vastaanottokäynteinä. Eläinfysioterapeutti on paikalla koko viikonlopun ajan tsemppaamassa koirakoita! Tulehan jutulle ja tutustumaan palveluihin sekä tarjouksiin!

Berra BERRA  on suomalainen, koiraharrastajille tekstiilejä ja tuotteita valmistava yritys.

Nordic Trailin mahtava kisatarjous: http://www.nordictrail.fi verkkokaupan kaikista tuotteista -20 % alennus koodilla AGILITYSM Voimassa 31.8.2022 saakka, ilmaiset toimituskulut.

Ruokailut, kahvila

Kilpailualueella palvelee koko kisojen ajan RKK:n iso kanttiiniteltta (lettuja, makkaraa, suolaista ja makeaa). Maksuvälineenä teltalla MobilePay ja käteinen.

Soppatykki la klo 11-14 (lihakeitto), su klo 11-14 (lohikeitto). Maksuvälineenä käy käteinen ja kortti.

Hekuma -vegeruokarekka palvelee pe klo 14-20, la klo 9-20 ja su klo 8-20

Ravintola Feenixin grillivaunu palvelee la-su 10.30-18

Cafe & Bar 21 -herkkuvaunu palvelee pe klo 14-20, la-su klo 10- 20, maksuvälineenä korttimaksu ja käteinen. Café & Bar 21 / Yuca Tapahtuman ajan pe-su: Talkooporukka -20%, Kilpailijat -10%


Muuta

Valokuvaajat ovat tervetulleita tapahtumaan. Valokuvaaminen on mahdollista ratojen reunoilta monipuolisesti, mutta ei täysin rajoituksetta. Kilpailuratojen väliin ei ole syytä mennä, ja kilpailijoille sekä talkoilijoille tulee taata vapaa kulku sekä keskittymisrauha. Varsinaista akkreditointia ei vaadita, mutta valokuvaajien tulee ilmoittautua tapahtumapäivänä kisainfossa saadakseen tarkemmat ohjeet.