Osallistumiskriteerit ja kilpailuformaatti

SM-kilpailujen säännöt 2020 +joukkue

Viimeinen ilmoittautumispäivä SM-kisoihin on 10.8.2020.

Huom. Sääntöjen mukaan perjantain 21.8. esikisoissa tuplanollan saanut koirakko voi myös ilmoittautua yksilökisaan. Tällöin yksilökisaan osallistutaan samassa luokassa kuin missä saavutti tämän tuplanollatuloksen. Esikisoissa kilpailuoikeuden saavuttaneet osallistuvat SM-kisaan kokoluokkansa ensimmäisenä.

Tarkennuksia pikkuluokka vai FCI-luokka -asiaan: 

  • Ennen esikisaa saavutetut SM-nollat voi olla kerättynä vapaasti pikkuluokasta tai FCI-luokasta, tai vaikka molemmista sekaisin. Ilmoittautuessa voi tällöin valita kumman luokan tahansa, vaikka kaikki SM-nollat olisi ansaittu juuri toisesta luokasta.
  • Edellisvuosien tapaan voi halutessaan kisata lauantaina eri luokassa kuin sunnuntaina.

Aikataulut & lähtölistat

Julkaistaan myöhemmin.

Kilpailijan muistilista

Julkaistaan myöhemmin.


Tuomarit ja tuomariesittelyt

SM-kisoissa tuomaroivat Minna Väyrynen, Katarina Virkkala, Vesa Sivonen ja Alexander Beitl (Saksa). SM-kisojen ylituomarina toimii Anders Virtanen ja finaaleissa avustavana tuomarina Kati Wala-Bruin.


Kisapaikka ja palvelut

Susivoudin kentän osoite on Korvanranta 2, 96300 Rovaniemi. ”Suska” tarjoaa sijaintinsa puolesta yleisölle loistavan mahdollisuuden käydä tutustumassa agilityn vauhtiin ja energiaan vaikka ohikulkumatkalla.

Tapahtumalla on tarkoitus tehdä koiraurheilua ja koiraharrastustoimintaa tutuksi positiivisessa hengessä, ja yhtenä osana siihen kuuluu ei-toivotuksi tiedettyjen ilmiöiden minimointi.

Kilpailupaikka sijaitsee lähellä asutusta ja palveluita, joten jätehuoltoon kiinnitetään kovasti huomiota. Osallistujien edellytetäänkin keräävän ihan kaikki koiriensa jätökset ja toimittavan ne kilpailualueen roska-astioihin, joita järjestäjä huolehtii paikalle riittävästi. Samoin kaikki roskat, ne pienetkin, tulee kerätä roska-astioihin. 

Osoittakaamme muutenkin omalla käytöksellämme ja suhtautumisellamme yleisöön ja ohikulkijoihin, että koirat ovat mukava ja luonteva osa yhteiskuntaamme. Jaetaan siis jokaiselle koiraurheilun ilosanomaa! Sillä tavoinhan saadaan aina omakin ilo kaksinkertaistumaan 😊😊

Kilpailualueen periaatekuva. Muutokset mahdollisia.

Varsinaiset kilpailutapahtumaan liittyvät huoltopaikat, parkkialueet sekä ruokailumahdollisuudet sijaitsevat parinsadan metrin säteellä kilpailukeskuksesta, kävelymatkan päässä.

Lähin pankkiautomaatti on K-Marketin yhteydessä noin 1,5 km päässä (Viirinkankaantie 19) https://otto.fi/missa-otto/

Lähin kauppa on noin 300 m päässä, yliopistoa vastapäätä sijaitseva Sale (Jokiväylä 40)


Majoitus

Julkaistaan myöhemmin.

Karavaanarit

Ennakkomyynti käynnissä 30.4.2020 saakka.

Hotellikiintiöt

Julkaistaan myöhemmin.