Aikataulut


Lähtölistat


Kilpailukirje


Kilpailupaikka

Sijainti: Susivoudin kenttä osoitteessa Korvanranta 2, 96300 Rovaniemi. Kisakenttien pohjana on kumirouhetekonurmi.


Joukkoliikenne: Rovaniemen keskustaan matkaa on vain kivenheiton verran (n. 2km), mutta mikäli käveleminen ei enää maistu, voit hypätä myös paikallisbussin (reittiohjeet) kyytiin, joka kulkee ihan kilpailualueen vierestä.

Saapuminen: Auton lisäksi Rovaniemelle voi saapua julkisilla kulkuneuvoilla.
• Rovaniemen rautatieasema sijaitsee osoitteessa Ratakatu 3. Rautatieasemalta on matkaa keskustaan n. 1,5km, kisapaikalle n. 3km.
• Rovaniemen linja-autoasema löytyy osoitteesta Lapinkävijäntie 2. Linja-autoasemalta on matkaa keskustaan n. 1,1km, kisapaikalle n. 2,6km.
• Rovaniemen paikallisliikenteen reitit ja aikataulut löytyvät osoitteesta: https://www.linkkari.fi/. Linja nro 8 kulkee rautatieaseman ja linja-autoaseman läheisyydestä keskustaan. Linja nro 4 kulkee keskusta – Rantavitikka (kisapaikka) väliä. Reittioppaasta saat yksityiskohtaiset ohjeet linkkarilla liikkumiseen.


Pysäköinti

Kilpailualueen vieressä olevat parkkipaikat on jaettu. Maksullisia, kisakentän välittömässä läheisyydessä olevia, pysäköintipaikkoja koskeva ohje on annettu sähköpostitse paikan ostaneille. Samoin karavaanaripaikan ostaneille on annettu oma ohje.
(Hinnat 7€/päivä tai 15€/ 3 päivää. Peruutusmaksu 5€ pankki- ja toimistokuluja. Linkin takaa löytyy varauslomake sekä llisätietoja paikoista.)Tapahtumapaikan läheisyydestä (n. 300 m) löytyy reilusti myös ilmaista parkkitilaa. Kilpailijoiden ja tukijoukkojen käytössä ovat Lapin ammattikorkeakoulun sekä Rovaniemen koulutuskuntayhtymän piha-alueiden pysäköintipaikat.Pysäköinti on sallittua karttaan merkityllä alueella vapaana oleville pysäköintipaikoille.

Navigaattoria tai Google Mapsia käyttämällä pysäköintialueen osoitteena suositellaan käytettäväksi osoitetta Jokiväylä 11. Myös osoitteilla Korvanranta 50 tai Rantavitikantie 29 navigointiohjelmat ohjaavat oikealle alueelle, mutta eri suunnasta.

Pysäköinti on sallittua vain merkittyihin ruutuihin. Pelastustielle tai muutoin väärin pysäköidyt autot poistatetaan paikoiltaan. Alueella on myös kaksi hiekkakenttäaluetta, joihin pysäköinti on sallittu. Näilläkin alueilla, vaikka ruutuja ei ole merkitty, pysäköidään autot tiiviisti.

Pysäköintialueella on liikenteenohjaus. Liikenteenohjaajien ohjeita on noudatettava.

Drop point/ päiväteltta-alue. Tavaroita ei toki tarvitse kantaa pysäköintialueelta asti, vaan kuorman voi purkaa jättöalueella ja käydä sen jälkeen pysäköimässä auton. Kilpailijoiden vapaassa päivätelttakäytössä on kilpailualueen luonnonnurmikentällä sijaitseva alue. Alueelle pystytettäväksi tulevat teltat ja häkit voi jättää karttaan merkittyyn Drop pointiin (Ylikorvantie 24) ja viedä sen jälkeen auton merkitylle pysäköintialueelle.


Palvelut kilpailupaikalla

Alueella on kattamaton katsomo, josta on hyvä näkyvyys kaikille kentille. Alueelle tulee myös ns. päiväteltta-alue, jossa koirien kanssa voi lepäillä suoritusten välillä. Pyrimme järjestämään myös jonkin verran vuokrattavia häkkejä, mutta tästä tiedotamme myöhemmin asian varmistuttua. Päivien aikana nälkää tai janoakaan ei tarvitse potea, vaan evästä sekä kotiinviemisiä löytyy alueen myyntikojuista.

Kemijoen liplatuksenkin voi liki kuulla ja noin 500m päässä on pieni puisto veneenlaskupaikkoineen, josta innokkaimmat uimarit voivat pulahtaa jokeen. 

Kisaajien lisäksi haluamme toivottaa paikalliset sekä kauempaakin saapuvat katsojat ja kannatusjoukot lämpimästi tervetulleiksi! Toivomme kuitenkin kaikkien vieraiden kunnioittavan lähialueen asukkaiden rauhaa ja ottavan kanssakulkijat huomioon. Pidetään yhdessä huolta, että tapahtumasta jää kaikille positiivinen ja mukava mieli! Lämpimästi tervetuloa!


Majoitus

Kisapaikan läheisyyteen (matkaa noin 300 m) perustettavan karavaanarialueen (kuva yllä) paikat on jaettu. Karavaanaripaikan ostaneille on annettu oma ohje sähköpostitse.(Paikkaan kuuluu valosähkö, kemssan ja harmaan veden tyhjennys, vesi (kisapaikalta noudettuna) sekä suihku (kisapaikalla). Hinnat 30€/vrk tai 100€/to-ma. Peruttava viimeistään 14 vrk ennen varausta, jolloin peritään 5€ pankki- ja toimistokulut. Myöhemmin peruttaessa maksua ei palauteta. Linkin takaa löytyy varauslomake sekä lisätietoja paikoista.)

Muita majoituspaikkoja ovat esimerkiksi: Ounaskoski Camping, Napapiirin Saarituvat, Santa Claus Holiday Village, Lapland Hotels Ounasvaara Chalets, Lapland Hotels Sky Ounasvaara, Hostel Cafe Koti, Arctic Light Hotel, Arctic City Hotel, Scandic Pohjanhovi, Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi, Motelli Rovaniemi, Niemelän Talo

Kisatarjoukset:

*Lapland Hotels Ounasvaara Chalets: Agilityn SM-kisoihin majoitusalennus -15% päivän hinnasta aamiaisella Lapland Hotels -kohteissa Rovaniemellä. Varattavissa Lapland Hotels verkkokaupasta koodilla PROAGILITY osoitteessa https://www.laplandhotels.com/FI/ . Varausaika: 7.6.-28.8.2022, Majoitusaika: 24.8.-29.8.2022

*Lapland Hotels Sky Ounasvaara: Agilityn SM-kisoihin majoitusalennus -15% päivän hinnasta aamiaisella Lapland Hotels -kohteissa Rovaniemellä. Varattavissa Lapland Hotels verkkokaupasta koodilla PROAGILITY osoitteessa https://www.laplandhotels.com/FI/ . Varausaika: 7.6.-28.8.2022, Majoitusaika: 24.8.-29.8.2022

*Rovamotelli: Agilityn SM-kisoihin majoitusalennus -10% koodilla Rovaniemen käyttökoirat ry, varattavissa sähköpostilla osoitteesta rova.cottages@gmail.com. Koiran voi viedä muihin majoituksiin, paitsi numeroihin 14 ja 15 (2 hostelli huoneistoa).

*Santa Claus Holiday Village: Agilityn SM-kisoihin majoitustarjous : Classic mökki: 89€ / yö / 2 hlö (Lisävuode hinnat: 50€/aikuinen/yö ja 30€/lapsi/yö) ja Superior mökki: 109€ / yö / 2 hlö (Lisävuode hinnat: 60€/aikuinen/yö ja 40€/lapsi/yö). Tämä hinta  saatavilla verkkokaupassa https://booking.profitroom.com/fi/santaclausholidayvillage1  alennuskoodilla 0822. Koodilla lemmikit yöpyvät ilmaiseksi (verkkokaupassa ei tarvitse valita lemmikkilisää). Majoitushinnat sisältävät majoituksen, aamiaisen, liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Tarjouksen varaus- ja peruutusehdot: varauksen voi perua kuluitta viimeistään 48 tuntia ennen varauksen tulopäivää ja maksettua summaa ei palauteta, jos peruutus tapahtuu alle 48 tuntia ennen varauksen tulopäivää. Tiedustelut: info@schv.fi


Aktiviteetit

Näe ja koe Rovaniemi sm-kisojen lomassa! Rovaniemi tarjoaa mahtavat puitteet myös lomailuun ja muuhun ajanviettoon kisojen ohella.

Tässä muutama vinkki:
Koiraystävälliset kaupat ja ravintolat
• Luontoon keskeltä kaupunkia – tutustu Rovaniemen luontopolkuihin
Joulupukin Pajakylä Napapiirillä
• Kulttuuritalo Korundi: Taide avaa maailmaa pohjoisesta perspektiivistä Kulttuuritalo Korundissa Rovaniemellä. Lapin kamariorkesterin ja Rovaniemen taidemuseon kodissa kohtaavat taiteen kokijat ja tekijät.
• Tiedekeskus ja museo Arktikum: Näe, koe ja nauti arktisista tarinoista elämyksellisissä näyttelyissämme ja tapahtumissamme!
• Tiedekeskus Pilke: Tiedekeskuksen näyttely vie tutkimusmatkalle ajankohtaisiin metsäteemoihin ja Pilke Shop tarjoaa metsän tuotteita kaikille aisteille. Pilke Infosta saat tietoa kaikista Metsähallituksen palveluista – kalastusluvista retkeilyneuvontaan.
Santasport Lapin Urheiluopisto: Santasport tarjoaa monipuolista tekemistä vapaa-ajalle ja hyvinvoinnin tueksi. Kylpylästä Seikkailupuisto Huimaan ja CrossFitistä keilahalliin, meiltä löydät taatusti hauskaa tekemistä itsellesi ja perheellesi.
• Kesätekemisen Keskus Roiske
Kesäterassit

Lisää vinkkejä: https://www.visitrovaniemi.fi/fi/nae-koe/

Rovaniemen lähikunnista löytyy myös lisää nähtävää ja koettavaa, mm. isommat ja pienemmät tunturikohteet ovat enää kivenheiton päässä:
• Pyhätunturille 130 km
• Leville & Ylläkselle 170 km
• Rukalle 200 km


Kilpailijan muistilista


HUOM!