Aikataulut

Viikonlopun aikataulut täällä (linkki päivitetty 27.8. klo 12.16)

Perjantain osalta aikataulut ovat suuntaa-antavia, seuraava rata alkaa aina edellisen päätyttyä.
Lauantaina ja sunnuntaina ilmoitettuja aikoja ei aikaisteta. Ensimmäisen finaaliradan aika on annettu, sen jälkeen edetään rata kerrallaan sitä mukaa, kun seuraava rata on valmiina.

SAGI järjestää mittaustilaisuuden lauantaina klo 10 alkaen. Mittaukseen ennakkoon ilmoittautuneille on lähetetty aikataulu tiedoksi erikseen.

Ilmoittautumispiste on auki: Torstaina klo 18-20, Perjantaina klo 9-21, Lauantaina klo 7.30-21, Sunnuntaina klo 6.30-20.

Ruuhkautumisen välttämiseksi, valmiiksi paikkakunnalla olevia pyydetään suosimaan ennakkoon ilmoittautumista jo torstai-iltana. Ilmoittautuminen tulee joka tapauksessa tehdä viimeistään 30 minuuttia ennen oman ryhmän rataantutustumisaikaa.

Ilmoittautuminen etkoille ja SM-yksilökilpailuun:

1. Tule kisapaikalle purkupaikan läheisyydessä sijaitsevalle ilmoittautumispisteelle/infoteltalle.

2. Ilmoittautumispiste on jaettu neljään osioon. Etsi oman säkäluokkasi mukainen kyltti (minit / maksit / medit /pikkuminit ja pikkumaksit) ja hakeudu sen mukaan oikealle ilmoittautumispisteelle.

3. Hakeudu sukunimesi ensimmäisen kirjaimen mukaisesti oikeaan jonoon (A-H, I-N, O-Ö)

Ilmoittautuminen joukkuekilpailuun:

1. Tarkista joukkueesi KILPAILUNUMERO ennakkoon lähtölistasta, paina se mieleesi tai vaikka muistilapulle 🙂

2. Kaikki joukkueen jäsenten numeroliivit ovat samassa kuoressa. Yksi henkilö joukkueesta hakee joukkueliivit (sopikaa joukkueenne kanssa ennakkoon, onko se joukkueenjohtaja vai joku muu joukkueen jäsen).

3. Tule kisapaikalle purkupaikan läheisyydessä sijaitsevalle ilmoittautumispisteelle/infoteltalle.

4. Hakeudu joukkueilmoittautumisjonoon, joka on jaettu numeroiden perusteella 1-50, 51-100, 101-161.


Lähtölistat

Yksilö SM lähtölistat

Joukkue SM lähtölistat SM joukkuekisat etenevät numerojärjestyksessä joukkue kerrallaan.

Rataantutustumisryhmät näet aikatauluista. Huomaa, että jokaisen rataantutusmisryhmän viisi (5) viimeistä koirakkoa starttaavat vasta seuraavan rataantutustumisryhmän alussa.

Lauantain yksilökisan lähtölista on Rankingin sijoitusten mukaan käänteinen, poislukien useampaa koiraa samassa tai eri säkäluokassa ohjaavat. Perjantain kilpailusta paikan lunastaneet lähtevät oman luokkansa alussa. 

Finaaliradan lähtöjärjestys on sekä yksilö- että joukkuekilpailussa karsintaradan tulosten mukainen käänteinen järjestys. Mikäli ohjaajalla on finaalissa useampi koira, suoritusten välissä on vähintään 10 koirakkoa.

Joukkuekisassa kaikki joukkueen koirakot lähtevät peräkkäin siinä järjestyksessä kuin on ilmoitettu ja lähtölistan mukaisesti. Joukkueiden osalta hyväksytään vain poisjäännin aiheuttamat järjestyksen vaihdot.

Palkintojenjako. Perjantaina: Molempien ratojen palkintojenjako kilpailujen päätyttyä. Lauantaina: Jokaisen finaalin jälkeen. Kisakohtaisesti sijoittuneiden palkinnot jaetaan myös päivän päätteeksi. Sunnuntaina: Jokaisen finaalin jälkeen.


Kilpailukirje

Kilpailukirje löytyy täältä. Kirjeessä on paljon ohjeita ja linkkejä, joiden kautta löytyy vastauksia useimpiin kysymyksiin!

Poisjäänti. Poissaolot ilmoitetaan VAIN tekstiviestitse Merja Kuntsille. Maksunpalautuslomake liitteineen tulee olla lähetettynä 2.9.2022 klo 18 mennessä lomakkeella.


Kilpailupaikka

Sijainti: Susivoudin kenttä osoitteessa Korvanranta 2, 96300 Rovaniemi. Kisakenttien pohjana on kumirouhetekonurmi.


Joukkoliikenne: Rovaniemen keskustaan matkaa on vain kivenheiton verran (n. 2km), mutta mikäli käveleminen ei enää maistu, voit hypätä myös paikallisbussin (reittiohjeet) kyytiin, joka kulkee ihan kilpailualueen vierestä.

Saapuminen: Auton lisäksi Rovaniemelle voi saapua julkisilla kulkuneuvoilla.
• Rovaniemen rautatieasema sijaitsee osoitteessa Ratakatu 3. Rautatieasemalta on matkaa keskustaan n. 1,5km, kisapaikalle n. 3km.
• Rovaniemen linja-autoasema löytyy osoitteesta Lapinkävijäntie 2. Linja-autoasemalta on matkaa keskustaan n. 1,1km, kisapaikalle n. 2,6km.
• Rovaniemen paikallisliikenteen reitit ja aikataulut löytyvät osoitteesta: https://www.linkkari.fi/. Linja nro 8 kulkee rautatieaseman ja linja-autoaseman läheisyydestä keskustaan. Linja nro 4 kulkee keskusta – Rantavitikka (kisapaikka) väliä. Reittioppaasta saat yksityiskohtaiset ohjeet linkkarilla liikkumiseen.


Pysäköinti

Kilpailualueen vieressä olevat parkkipaikat on jaettu. Maksullisia, kisakentän välittömässä läheisyydessä olevia, pysäköintipaikkoja koskeva ohje on annettu sähköpostitse paikan ostaneille. Samoin karavaanaripaikan ostaneille on annettu oma ohje.
(Hinnat 7€/päivä tai 15€/ 3 päivää. Peruutusmaksu 5€ pankki- ja toimistokuluja. Linkin takaa löytyy varauslomake sekä llisätietoja paikoista.)Tapahtumapaikan läheisyydestä (n. 300 m) löytyy reilusti myös ilmaista parkkitilaa. Kilpailijoiden ja tukijoukkojen käytössä ovat Lapin ammattikorkeakoulun sekä Rovaniemen koulutuskuntayhtymän piha-alueiden pysäköintipaikat.Pysäköinti on sallittua karttaan merkityllä alueella vapaana oleville pysäköintipaikoille.

Navigaattoria tai Google Mapsia käyttämällä pysäköintialueen osoitteena suositellaan käytettäväksi osoitetta Jokiväylä 11. Myös osoitteilla Korvanranta 50 tai Rantavitikantie 29 navigointiohjelmat ohjaavat oikealle alueelle, mutta eri suunnasta.

Pysäköinti on sallittua vain merkittyihin ruutuihin. Pelastustielle tai muutoin väärin pysäköidyt autot poistatetaan paikoiltaan. Alueella on myös kaksi hiekkakenttäaluetta, joihin pysäköinti on sallittu. Näilläkin alueilla, vaikka ruutuja ei ole merkitty, pysäköidään autot tiiviisti.

Pysäköintialueella on liikenteenohjaus. Liikenteenohjaajien ohjeita on noudatettava.

Drop point/ päiväteltta-alue. Tavaroita ei toki tarvitse kantaa pysäköintialueelta asti, vaan kuorman voi purkaa jättöalueella ja käydä sen jälkeen pysäköimässä auton. Kilpailijoiden vapaassa päivätelttakäytössä on kilpailualueen luonnonnurmikentällä sijaitseva alue. Alueelle pystytettäväksi tulevat teltat ja häkit voi jättää karttaan merkittyyn Drop pointiin (Ylikorvantie 24) ja viedä sen jälkeen auton merkitylle pysäköintialueelle.


Palvelut kilpailupaikalla

Alueella on kattamaton katsomo, josta on hyvä näkyvyys kaikille kentille. Kilpailualueelta löytyy bajamaja-vessoja, joista yksi on esteetön. Myös huoltorakennuksessa on WC-tiloja.

Päiväteltta-alue. Päiväteltta-alue sijaitsee luonnonnurmialueen takaosassa. Päiväteltta-alueelle voi pystyttää leirinsä torstai-illasta klo 18 alkaen. Teltan voi omalla vastuulla jättää pystyyn yön ajaksi. Alueella on yöllä valvonta, mutta tavaroiden jättäminen kilpailualueelle tapahtuu jokaisen omalla vastuulla. Päiväteltta-alueella avotulen teko, retkikeitinten ja kaikenlaisten grillien yms. käyttö on kiellettyä. Päiväteltta-alue täytetään järjestyksessä.

Piskiparkki. Kisoihin pystytetään ”Piskiparkki”, joka sijoittuu kisakenttien välittömään läheisyyteen. Parkki on teltta, johon kisaaja voi parkkeerata kisakamunsa hetkeksi (rataantutustumisen, aterioinnin, vessakäynnin jne. ajaksi) valvovien silmien alle. Parkkiin voi tuoda oman häkin tai käyttää järjestäjien paikalle tuomia häkkejä (näitä on muutamia eikä niitä voi varata etukäteen), mutta oma alusta pitää tuoda mukana. Piskiparkin säännöt

Kemijoen liplatuksenkin voi liki kuulla. Koiranuittopaikka on lähistöllä joen rannassa (os. Korvanranta 10-12 ja Nätynginnokan veneenlaskupaikka), josta innokkaimmat uimarit voivat pulahtaa jokeen virkistäytymään.

Evästä sekä kotiinviemisiä löytyy alueen myyntikojuista.

Kilpailualueelta löytyy kuvauspiste. Ikuista viikonlopusta kuvamuisto SM-logolla yhdessä koirasi ja ystäviesi tai vaikka joulupukin kanssa.

Lähialueella on paljon asutusta ja haluamme kaikki, että agilityurheilijat huomataan alueella positiivisella tavalla. Toivomme kaikkien vieraiden kunnioittavan lähialueen asukkaiden rauhaa ja ottavan kanssakulkijat huomioon. Pidetään yhdessä huolta, että tapahtumasta jää kaikille positiivinen ja mukava mieli! Kerätään siis roskat ja koirien jätökset roskikseen ja pidetään koirat kytkettyinä.


Majoitus

Kisapaikan läheisyyteen (matkaa noin 300 m) perustettavan karavaanarialueen (kuva yllä) paikat on jaettu. Karavaanaripaikan ostaneille on annettu oma ohje sähköpostitse.(Paikkaan kuuluu valosähkö, kemssan ja harmaan veden tyhjennys, vesi (kisapaikalta noudettuna) sekä suihku (kisapaikalla). Hinnat 30€/vrk tai 100€/to-ma. Peruttava viimeistään 14 vrk ennen varausta, jolloin peritään 5€ pankki- ja toimistokulut. Myöhemmin peruttaessa maksua ei palauteta. Linkin takaa löytyy varauslomake sekä lisätietoja paikoista.)

Muita majoituspaikkoja ovat esimerkiksi: Ounaskoski Camping, Napapiirin Saarituvat, Santa Claus Holiday Village, Lapland Hotels Ounasvaara Chalets, Lapland Hotels Sky Ounasvaara, Hostel Cafe Koti, Arctic Light Hotel, Arctic City Hotel, Scandic Pohjanhovi, Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemi, Motelli Rovaniemi, Niemelän Talo

Kisatarjoukset:

*Lapland Hotels Ounasvaara Chalets: Agilityn SM-kisoihin majoitusalennus -15% päivän hinnasta aamiaisella Lapland Hotels -kohteissa Rovaniemellä. Varattavissa Lapland Hotels verkkokaupasta koodilla PROAGILITY osoitteessa https://www.laplandhotels.com/FI/ . Varausaika: 7.6.-28.8.2022, Majoitusaika: 24.8.-29.8.2022

*Lapland Hotels Sky Ounasvaara: Agilityn SM-kisoihin majoitusalennus -15% päivän hinnasta aamiaisella Lapland Hotels -kohteissa Rovaniemellä. Varattavissa Lapland Hotels verkkokaupasta koodilla PROAGILITY osoitteessa https://www.laplandhotels.com/FI/ . Varausaika: 7.6.-28.8.2022, Majoitusaika: 24.8.-29.8.2022

*Rovamotelli: Agilityn SM-kisoihin majoitusalennus -10% koodilla Rovaniemen käyttökoirat ry, varattavissa sähköpostilla osoitteesta rova.cottages@gmail.com. Koiran voi viedä muihin majoituksiin, paitsi numeroihin 14 ja 15 (2 hostelli huoneistoa).

*Santa Claus Holiday Village: Agilityn SM-kisoihin majoitustarjous : Classic mökki: 89€ / yö / 2 hlö (Lisävuode hinnat: 50€/aikuinen/yö ja 30€/lapsi/yö) ja Superior mökki: 109€ / yö / 2 hlö (Lisävuode hinnat: 60€/aikuinen/yö ja 40€/lapsi/yö). Tämä hinta  saatavilla verkkokaupassa https://booking.profitroom.com/fi/santaclausholidayvillage1  alennuskoodilla 0822. Koodilla lemmikit yöpyvät ilmaiseksi (verkkokaupassa ei tarvitse valita lemmikkilisää). Majoitushinnat sisältävät majoituksen, aamiaisen, liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Tarjouksen varaus- ja peruutusehdot: varauksen voi perua kuluitta viimeistään 48 tuntia ennen varauksen tulopäivää ja maksettua summaa ei palauteta, jos peruutus tapahtuu alle 48 tuntia ennen varauksen tulopäivää. Tiedustelut: info@schv.fi


Aktiviteetit

Näe ja koe Rovaniemi sm-kisojen lomassa! Rovaniemi tarjoaa mahtavat puitteet myös lomailuun ja muuhun ajanviettoon kisojen ohella.

Tässä muutama vinkki:
Koiraystävälliset kaupat ja ravintolat
• Luontoon keskeltä kaupunkia – tutustu Rovaniemen luontopolkuihin
Joulupukin Pajakylä Napapiirillä
• Kulttuuritalo Korundi: Taide avaa maailmaa pohjoisesta perspektiivistä Kulttuuritalo Korundissa Rovaniemellä. Lapin kamariorkesterin ja Rovaniemen taidemuseon kodissa kohtaavat taiteen kokijat ja tekijät.
• Tiedekeskus ja museo Arktikum: Näe, koe ja nauti arktisista tarinoista elämyksellisissä näyttelyissämme ja tapahtumissamme!
• Tiedekeskus Pilke: Tiedekeskuksen näyttely vie tutkimusmatkalle ajankohtaisiin metsäteemoihin ja Pilke Shop tarjoaa metsän tuotteita kaikille aisteille. Pilke Infosta saat tietoa kaikista Metsähallituksen palveluista – kalastusluvista retkeilyneuvontaan.
Santasport Lapin Urheiluopisto: Santasport tarjoaa monipuolista tekemistä vapaa-ajalle ja hyvinvoinnin tueksi. Kylpylästä Seikkailupuisto Huimaan ja CrossFitistä keilahalliin, meiltä löydät taatusti hauskaa tekemistä itsellesi ja perheellesi.
• Kesätekemisen Keskus Roiske
Kesäterassit

Lisää vinkkejä: https://www.visitrovaniemi.fi/fi/nae-koe/

Rovaniemen lähikunnista löytyy myös lisää nähtävää ja koettavaa, mm. isommat ja pienemmät tunturikohteet ovat enää kivenheiton päässä:
• Pyhätunturille 130 km
• Leville & Ylläkselle 170 km
• Rukalle 200 km


HUOM!