Osallistumiskriteerit ja kilpailuformaatti

Osallistumiskriteerit on julkaistu sivuston artikkeleissa. Kilpailuformaatti on julkaistu Suomen Agilityliiton Google Drive-palvelussa.


Aikataulut & lähtölistat

 
 

Lauantaina kilpaillaan yksilöiden karsintaratana hyppyrata ja finaaliratana agilityrata. Yksilöfinaaliin pääsee minimissään 10 kpl tai 15% osallistujamäärästä ja maksimissaan 40 nollan tehnyttä koirakkoa / säkäluokka.

Sunnuntaina kilpaillaan joukkueiden karsintaratana hyppyrata ja finaaliratana agilityrata. Joukkuefinaaliin pääsee minimissään 5 kpl tai 20% joukkueista ja maksimissaan 10 joukkuetta / säkäluokka.

Mitä haluaisit kuuluttajan kertovan juuri teistä tai teidän joukkueesta? Käy kertomassa joukkuelomakkeessa & yksilölomakkeessa.

Kilpailijan muistilista

Olemme julkaisseet viime hetken muisti- ja tarkistuslistan kilpailijoille sivuston artikkeleissa. Listalla kerrotaan esimerkiksi numeroliivien käytöstä, ilmoittautumispisteellä tarvittavista asiakirjoista ja ohjeet poisjäännistä ja muutoksista ilmoittamiseen.

Juoksuiset nartut saavat majoittua samaan halliin muiden kanssa eli Myyrmäkihalliin. Häkkien sijoittamista toivotaan vasempaan takanurkkaan päädystä sisään tultaessa.


Tuomarit ja tuomariesittelyt

Perjantain 23.8. iltakisojen tuomareina on Reetta Pirttikoski (S), Jouni Kautto (M), Esa Muotka (L) ja Marko Mäkelä (xS, sL).

Kisat käydään 4 kentällä yhtä aikaa. Yksi tuomari/säkäluokka, sama säkäluokka on yhdellä kentällä koko illan. Ensin Agirata A ja sen perään Hyppyrata B, paitsi xS/sL-kehässä ensin Agirata A pikkuminit, pikkumaksit ja sitten Hyppyrata B pikkuminit, pikkumaksit.

Lauantai 24.8., yksilökilpailut
Hyppyrata:
XS + SL Jocke Tangfelt
S Arto Laitinen
M Jari Suomalainen
L Sari Mikkilä

Finaalirata (agi):
XS + SL Sari Mikkilä
S Jari Suomalainen
M Jocke Tangfelt
L Arto Laitinen
Sunnuntai 25.8., joukkuekilpailut
Hyppyrata:
XS + SL Jari Suomalainen
S Sari Mikkilä
M Arto Laitinen
L Jocke Tangfelt

Finaalirata (agi)
XS + SL Arto Laitinen
S Jocke Tangfelt
M Sari Mikkilä
L Jari Suomalainen

Kisapaikka ja palvelut

Kilpailukeskuksena toimii Myyrmäen Urheilupuisto, Raappavuorentie 10, 01600 Vantaa. Kilpailuja päästään seuraamaan katetuissa katsomoissa ja kisapaikan ympäristössä on hyvät ulkoilumaastot.

Tapahtuma-alueella on alkanut mittava työmaa, jonka vuoksi merkittävä osa pysäköintialueesta ei ole käytössä. Kaikki kilpailualueella olevat pysäköintialueet on tarkoitettu ensisijaisesti kilpailijoille. Kehotamme kilpailijoita etsimään ensisijaisesti kimppakyytejä, jotta alueelta löytyisi pysäköintitilaa mahdollisimman monelle kilpailijalle.

Avaa kartta isompana. Näet zoomaamalla tarkemmat selitteet symboleille, mutta tässä selitykset väreille:

 • Vihreä: Kilpailijoille varattu pysäköintialue
 • Oranssi: Työmaa, ei kulkua
 • Musta: Lähimmät muut pysäköintialueet, maksullisia ja/tai kiekollisia
 • Sininen: Muita palveluita tapahtuma-alueella
 • Punainen: Tuomarien pysäköintialue
 • Violetti: Ruokailumahdollisuudet lähistöllä

Kisapaikalle on hyvät kulkuyhteydet myös julkisilla kulkuneuvoilla. Katso oma reittisi täältä!


Majoitus

Pitkänmatkalaisille on tarjolla vaihtoehtoja majoittua kisapaikan läheisyydessä. Katso alta tiedot.

Karavaanarit

Karavaanarialue sijaitsee kisakentän läheisyydessä vain majoittumiseen tarkoitetulla hiekkakentällä. Alueella on bajamajoja ja päivisin karavaanareilla on pääsy jalkapallohallin suihkuihin ja vessoihin. Paikalla on myös yövartiointi.

Hinnat:

 • Sähköllinen paikka – 12kpl – 90€ – koko viikonloppu – LOPPUUNMYYTY
 • Sähkötön paikka – n. 40kpl – 65€ – koko viikonloppu LOPPUUNMYYTY

Hotellikiintiöt

Huomioithan, että kiintiöiden määrä vähenee varauksien vahvistamisen myötä ja ajankohtaisimman tiedon saat suoraan hotellilta.

GLO Hotel Sello

 • Tunnuksella PROAGILITYSM2019 -25% alennusta päivän julkisesta joustavasta huonehinnasta aamiaisen kanssa saatavuuden mukaan. Varaustunnus on voimassa majoitusajalle 23.-25.8.2019. Joustava huonehinta muuttuu varaustilanteen mukaan
 • Osoite: Leppävaarankatu 1, Espoo – ajoaika kisapaikalle noin 10 min
 • Varaukset ja lisätiedot: sales@glohotels.fi, +358 (0)9 5840 9445 (myyntipalvelu / Sales Office)

Perjantain kilpailuja mahdollistamassa