SM_sagi_logo_2019
Tervetuloa agilityn SM-kilpailuihin 23.-25.8.2019!

Vuoden 2019 agilityn suomenmestaruuskilpailut järjestetään Vantaalla 23.-25.8.2019 Kilpailupaikkana toimii Myyrmäen urheilupuisto, jonne yleisöllä on vapaa pääsy.

Kilpailut käydään täysikokoisella jalkapallostadionilla Vantaan Myyrmäessä. Alueella on hyvin parkkitilaa ja hyvästä tunnelmasta päästään nauttimaan istumakatsomoissa. Kaikki lajista kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan kilpailuja!

Paikalla on runsas määrä tuotemyyjiä koiran leluista ravintolatuotteisiin. Mukanasi et tarvitse juuri käteistä, sillä kisaorganisaation kiskassa toimii myös korttimaksu.

Perjantaina on normaalit 3-luokkien kilpailut, lauantaina ja sunnuntaina kilpaillaan yksilö- ja joukkuesuomenmestaruuksista. Tarkemmat aikataulut julkaistaan Kilpailijoille -sivuilla.

Tapahtuman järjestää Suomen Agilityliitto ja sen toteuttavat Helsingin Agility Urheilijat ry, Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry ja Järvenpään Agilityurheilijat ry.

Turistikoirat ovat tervetulleita kilpailualueelle, kunhan ne ovat rokotettu Suomen Kennelliiton rokotusohjeiden mukaisesti – varauduthan näyttämään rokotustodistuksen sisääntuloporteilla. Koirien tulee olla koko tapahtuman ajan kytkettynä ja omistajansa hallinnassa.


Yhteystiedot

Kilpailutoimikunnan tavoitat osoitteesta agilitysm2019[ät]gmail.com.


Mikä on agility SM?

Agilityn suomenmestaruuskilpailut on Suomen pääagilitytapahtuma, joka järjestetään vuosittain juhannusta edeltävänä viikonloppuna. Kilpailut järjestää Suomen Agilityliitto ja toteuttamisesta vastaa jäsenyhdistys tai -yhdistykset yhteistyössä.

SAGI on vastannut SM-kilpailujen toteuttajan hausta perustamisestaan lähtien ja toteuttavaa seuraa haetaan avoimella haulla 1,5–2 vuotta ennen tapahtumaa. SM-kilpailut järjestetään ulkokilpailuina hiekka-, nurmi- tai keinonurmialustalla.