Tervetuloa JSP-SM 2023 sivustolle!

Mikä on JSP-SM?
Junioreiden, Senioreiden ja Para-agilityn SM-kilpailut eli JSP-SM-kilpailut järjestetään vuosittain ja käydään kaikissa kansallisissa kokoluokissa.

SM-kilpailun osallistumisoikeutta ei ole rajoitettu tiettyyn tasoluokkaan. SM-kilpailu koostuu kahdesta radasta: hyppyrata (ei kontaktiesteitä) ja agilityrata, joiden yhteistulos ratkaisee sijoituksen. Radoista suoritetaan ensimmäisenä hyppyrata. Vaikeustasoltaan rata vastaa senioreilla 2-luokkaa. Junioreilla radan vaikeusasteessa tulee huomioida eri ikäluokat. Junioreiden ja senioreiden kilpailussa noudatetaan kaikilta osin agilitysäännöstöä, ottaen huomioon kuitenkin, että nuorimpien junioreiden (kalenterivuoden aikana alle 12 v) ja para-agilityn kilpailuluokassa koirakkoa ei hylätä, vaan hylkäykseen johtavasta virheestä koirakko saa 250 virhepistettä. Mikäli useampi koirakko päätyy samaan yhteistulokseen, suomenmestaruus selvitetään uusintaradalla.


Yhteystiedot

Kilpailutapahtuman toteuttaa: Rovaniemen Käyttökoirat (RKK) ry

Tapahtuman projektipäällikkö: Kimmo Suopajärvi kimmo.suopajärvi (at) gmail.com 044 240 9477

Tapahtuman markkinointi ja viestintä sekä myyntipaikat: markkinointi.agilityjspsm2023 (at) gmail.com

FB-tapahtuma: Agilityn JSPSM-kilpailut 2023

IG: agilitynjspsm2023


Tuomarit

Perjantaina: Ville Liukka ja Mikko Aaltonen

Lauantaina ja sunnuntaina: Vesa Sivonen ja Katariina Virkkala


Myyntipaikat

Kaikki myyntipaikat tulevat sijaitsemaan ulkona, Ounashallin seinustalla, ihan kisa-alueen tuntumassa. Myös RKK:n kanttiiniteltta sekä muut mahdolliset ruokakojut sijoitetaan samalle alueelle. Jos olet kiinnostunut omasta myyntipaikasta, voit olla yhteydessä yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Alueella on muitakin tapahtumia, joten ihmisiä odotetaan olevan liikkeellä.

Myyntipaikkojen hinnasto (koko viikonlopun ajaksi, alv 0 %):

  • 2x2m (4m2), 150 €
  • 4×4 m (16m2), 300 €
  • 4×8 m (32m2), 500 € 
  • Isot paikat voidaan hinnoitella erikseen, esim. 4x12m, 650 €
  • Sähkö 20 €/vkl

Talkoilu

Kisojen järjestäminen vaatii suurta määrää vapaaehtoisia hoitamaan ennakkosuunnittelun, mutta erityisesti kisapäivien toteutukseen. Jos voisit tarjota työpanostasi käyttöömme samalla, kun pääset seuraamaan huippuagilityä, ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Ilmoittautumislomake ja tiedot talkoolaisten eduista tullaan lisäämään tämän otsikon alle.

Katsojat ja valokuvaajat

Yleisöllä on alueelle ja halliin vapaa pääsy. Turistikoirat eivät kuitenkaan ole tervetulleita halliin saakka, vaan sisätilat on kokonaisuudessaan varattu ainoastaan kisaaville koirakoille. Erillistä auditointia ei tarvita valokuvausta varten, mutta lehdistön odotetaan ilmoittautuvan järjestäjälle etukäteen


Viimeisimmät päivitykset

15.3. Lisätty ennakkotieto talkoolaistarpeesta sekä tietoa parkkeerauksesta, karavaanaripaikoista, myyntipaikoista ja kisapaikasta sekä ohjeita katsojille ja valokuvaajille.
17.2. Vanhat tiedot poistettu. Lisätty kisojen logo, yhteystietoja, tietoja kisapaikasta sekä majoitusesimerkkejä.