Halli-SM 16-18.7.2021

Tuomareina näissä kisoissa Rene Blank, Jessi Landen, Esa Muotka ja Jari Suomalainen. Ylituomarina Markku Kaukinen.

Halli-SM 2021 kilpailuohjeet vuodelle 2021 löytyvät alla olevasta linkistä:

Halli-SM kilpailujen kilpailuohje vuodelle 2021

Kilpailusäännön A osassa kohdassa 7 mainittua kohta ”Koira voi kilpailla kilpailutapahtuman aikana vain yhdessä kokoluokassa”. Ei sovellu arvokilpailujen esikisoihin.

Koira voi kilpailla arvokilpailutapahtumassa järjestettävissä ennakkokilpailuissa eri kokoluokassa kuin itse arvokilpailussa.  

Perustelu:

Arvokilpailuiden esikisat ovat yleisesti avoimia kilpailuja kun taas arvokilpailuihin itseensä sovelletaan erityisiä säännöstön osassa D8 määritettyjä osallistumiskriteerejä, varsinainen arvokilpailu on nykyiselläänkin itsenäinen kilpailutapahtuma ja mahdolliset esikilpailut oma kilpailutapahtumansa. Erityisesti jos ajatellaan maajoukkueen karsintakilpailua, Halli-SM kilpailua ja SM-kilpailua, joissa esikilpailusta voi saavuttaa osallistumisoikeuden varsinaiseen arvokilpailutapahtumaan on perusteltua katsoa, että kyse olisi kahdesta erillisestä tapahtumasta

Esimerkki halli-SM kilpailusta:

Koiralla on rankingin mukaan oikeus kilpailla halli-SM kilpailuissa pikkumineissä/pikkumakseissa. Ohjaaja ilmoittaa koiran pikkuluokkaan, mutta haluaa esikisoissa yrittää paikkaa mini/maksi luokkaan. Tämä on siis sallittua, kuten toisinpäinkin käännettynä, eli koiralla on paikka mini/maksiluokkaan ja haluaa yrittää paikkaa pikkuluokkaan.

Jos koira saa paikan esikoista eri kokoluokkaan kuin mihin on ilmoittautunut, se merkitään poissaolevaksi aiemmasta säkäluokasta ja lisätään uuteen säkäluokkaan esikisoista saadulla paikalla.

Halli-SM pidetään maajoukkuekarsinnat 2021 säännöillä (osallistujamäärät poikkeavat, ks. osallistujamäärät alla). Kyseisen kilpailun kokonaispisteiden perusteella myös jaetaan edustuspaikat tänä vuonna toteutuville mahdollisille kansainvälisille maaotteluille (esim. PM-kilpailut). Edustuspaikat jaetaan niistä kokoluokista, joissa maaottelut järjestetään.

PM-kisat järjestetään Norjassa marraskuussa, tarkkaa päivää ei vielä ole tiedossa(tilanne 27.6.2021). Sääntöihin on tulossa muutoksia joukkuekilpailun osalta, tästäkin tiedotetaan heti, kun saamme lisätietoa asiasta.

16.7.2021 agilityrata

17.7.2021 hyppy- ja agilityrata

18.7.2021 hyppy- ja agilityrata

Halli-SM osallistujamäärät:

L 80 / sL 60 / M 80 / S 70 / xS 30

Kilpailuja ennen perjantaina aamupäivällä järjestettävistä esikilpailuista mukaan halli-SM:iin pääsee seuraavasti:

L 4/4, sL 3/3 M 4/4 , S 4/4 , xS 2/2 (hyppyrata/agilityrata)

HUOM! vuonna 2021 ei järjestetä joukkuekilpailua

Lisäinfoa ilmoittautumisesta:

Rankingin mukaan mahtuvat maksavat ilmoittautumisen samalla, kun ilmoittautuvat kilpailuun.

Ilmoittaudu vain A-radalle, maksa 60€ ja olet mukana kisoissa.

Ne jotka haluavat kisoihin ja rankingin sijoitus ei siihen oikeuta, ilmoittautuvat määräpäivään mennessä, mutta maksavat ilmoittautumisen vasta sitten, kun saavat vahvistuksen mukaan mahtumisesta.

KITUssa 16.7.2021 F- ja G kilpailut on esikisat ja niistä voi saada paikan halli-SM kisoihin. Nämä kilpailut kilpaillaan aamulla/aamupäivällä.

Karavaanareille sähköpaikkojen hinta on 25€/vrk ja paikat kannattaa varata etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen huolto@ojanko.fi

Kisojen aikataulu (luokka ei ala ennen aikatauluun merkittyä aikaa):