Vastaava koetoimitsija

Riikka Karinen: riikka.karinen@agilityliitto.fi


Aikataulut

Alustava aikataulu:

Lauantaina 25.2. kisaavat kansainväliset pikkumaksit (I-luokka) sekä maksit, sunnuntaina 26.2. puolestaan minit ja medit.


Lähtölistat


Pistetilanne ja osallistumisoikeus

Seuraa päivittyvää ranking-tilannetta osallistumisoikeutta ajatellen täällä: ranking

Ranking katkeaa eli merkitsevät tulokset on tehtävä ennen 23.1.2023.

Tietoja osallistumisoikeudesta löytyy kilpailuohjeesta.

Kaikki kisoihin halukkaat ilmoittautuu viimeiseen ilmoittautumispäivämäärään mennessä. Jos olet rankingissa sijan 80 huonommalla puolella, maksa ilmoittautuminen vasta saatuasi tiedon mahdutteko mukaan.


Kilpailukirje


Kilpailupaikka

Ojanko Areena, hallin pohjapiirros löytyy tästä.


Sosiaalinen media

Facebookin tapahtuma löytyy täältä.


Tietoa luokista I (FCI Intermediate) ja L (Large)

Ranking

FCI Intermediate -luokan kokorajoja mukailevan rankingin käyttönotto viivästyy niin, että sitä ei saada valmiiksi karsintoja varten. Tänä vuonna pikkumaksien osalta maajoukkuekarsinnoissa käytetään siis edelleen kansallisten pikkumaksien rankingia, josta karsintojen I-luokkaan pääsevät 43-48cm korkeat koirat.

Koiran rankingpisteet karsintoihin pääsyä varten lasketaan siitä kokoluokasta, jossa koira korkeutensa perusteella kilpailee maajoukkuekarsinnoissa.

Lue lisää uudesta kansainvälisestä FCI Intermediate -luokasta ja siihen liittyvistä mittauksista täällä.

FCI Intermediate luokkaan ilmoitettujen koirien mittaustodistukset tulee lähettää 6.2.2023 mennessä oheisella lomakkeella

Kilpailuoikeus

Koira, jolla on vähintään kolme (3) mitattua tulosta intermediate-kokoluokassa (I) maajoukkuekarsintaan mennessä saa oikeuden kilpailla maajoukkuekarsinnassa.

Mikäli koira on rajatapaus (kansallisessa tai FCI-kokoluokassa) koira mitataan D.10-säännöstön mukaisesti niin monta kertaa, että sillä on kolme mittaustulosta kolmelta eri tuomarilta samaan kokoluokkaan.

Jos koiralla on ennen vuotta 2021 mittaustuloksia vain kolme ja niistä yksi on maksi-kokoluokan mittaustulos tulee koirakon saada vähintään yksi mittaustulos intermerdiate-kokoluokasta (I).

Esimerkki
Koirakko on mitattu mittaustilaisuudessa 12.12.2017 seuraavasti:

  • Mittaus 1: 49 – 50 cm -> L
  • Mittaus 2: 46 – 47 cm -> SL eli FCI-kokoluokka I
  • Mittaus 3: 46 – 47 cm -> SL eli FCI-kokoluokka I

Esimerkkitapauksessa koiralta puuttuu kolmas mittaustulos intermediate- kokoluokasta. Koiralle tulee näin ollen saada kolmas mittaustulos intermediate-kokoluokasta tai koirakko kilpailee maksi-kokoluokassa.  

Koirakko voi käydä mittauttamassa ennen maajoukkuekarsintaa lisämittaukset mutta karsintaan varataan noin kymmenelle koirakolle mahdollisuus mittaamiseen jos tuloksissa on epäselvyyttä.