Ylituomari Jessi Landen

Mika Kangas (seniorit)

Hei kaikille,
Asun Nurmijärvellä lähellä Aleksis Kiven kotimaisemia vaimoni ja kolmen koiran kanssa.
Aloitin agilityn harjoittelun vuonna 2009 ja kilpailemisen vuonna 2010 espves Bonolla. Olen vuosien saatossa saanut kunnian edustaa maatamme muutamia kertoja Bablon ja Börjen kanssa agilityn PM- (-15, -16, -17 & -18) sekä EO- kisoissa (-17, -19).
Hiljalleen ajatus omien sekä muiden agilitytaitojen kehittämisestä otti minussa valtaa ja lopulta löysin itseni tarvittavien koulutusten jälkeen tuomarikurssilta. Valmistuin tuomarikurssilta 2017 elokuussa ja siitä lähtien olen halunnut haastaa ja kehittää muita kilpailijoita omissa suorituksissaan.
Omilla radoillani haluan haastaa ohjaajia niin vauhdin kuin ohjauksien ajoituksien, tarkkuuden ja vaihtoehtojen kanssa. Haluan että radat ovat soljuvia, vauhdikkaita ja ehdottoman turvallisia suorittaa.
Minulle agility on yhdessä tekemistä ja nauttimista oman parhaan kaverin kanssa joten muistakaahan tekin siellä radalla nauttia jokaisesta yhteisestä hetkestä!
Nähdään JSP- kisoissa.
-Mika

Mika Kangas

Janne Karstunen (Para, JR)

Olen 54 vuotta, Tulen Helsingistä. Perheeseen kuuluu vaimo Marielle  ja kaksi täysi-ikäistä tytärtä.  Perheessämme tällä hetkellä 2 bordercollieta, 2 borderterrieriä ja australien kelpie. Agilityä olen harrastunut tavoitteellisesti yli 30 vuotta saavuttanut useita kymmeniä arvokisamitalleja 7 eri koiralla. Olen toiminut Agilityvalmentajana vuosikausia ympäri suomea. Olen edustanut Suomea useita kertoja maajoukkueessa ja toiminut maajoukkueen joukkeenjohto tehtävissä useana vuotena.
Pätevöidyin Agilityn ylituomariksi vuonna 2014. Olen erittäin otettu, että minut on valittu vuoden 2021 JSP kisojen tuomariksi.Pitkän ja kokeneen kilpailija taustan takia mietin hyvin paljon ratoja suunniteltaessa ratojen mielekkyyttä kilpailijan ja koiran kannalta. Suunnittelen monipuolisesti ratoja ja tavoitteena on tehdä ne suhteellisen vauhdikkaiksi ja virtaaviksi, jotka kuitenkin pystyy suorittamaan erilaisilla ohjaustekniikoilla ja taidoilla.