Nettisivuja päivitetty 6.2.2019


Nettisivuja päivitetty 6.2.2018

Tuomariesittelyjä

Nettisivuja päivitetty 15.6.2018

Aikataulut, lähtölistat ja kilpailukirje (em. muutokset) kilpailijoiden sivulle.

Nettisivuja päivitetty 14.6.2018

Livestreamin linkit

Nettisivuja päivitetty 11.6.2018

Kisakirje, aikataulut ja lähtölistat lisätty kilpailijoille tarkoitetulle sivulle.

Nettisivuja päivitetty 6.6.2018

Sunnuntain aikataulu ja tuomariesittely lisätty kilpailijoille tarkoitetulle sivulle.

Agility SM kilpailuja vietetään 15.-17.6. Vantaan Myyrmäessä!

Kilpailuja käydään täysikokoisella jalkapallostadionilla Vantaan Myyrmäessä. Kisapaikkana toimii Myyrmäen kisapuisto, jossa on hyvin parkkitilaa ja paikkoja jopa 50 karavaanarille. Kisapaikalla päästään nauttimaan tunnelmasta hyviä eväitä nauttien istumakatsomoissa. Paikalla on myös runsas määrä tuotemyyjiä koiran leluista ravintolatuotteisiin. Mukanasi et tarvitse juuri käteistä, sillä kisaorganisaation järjestämät kiskat toimivat Pivo-mobiilimaksusovelluksella ja sähköisillä kassajärjestelmillä.

Onnistunutta kisapäivää voi käydä skoolaamassa myös olusella!

Kisaviikonlopun sisältö

Kisaviikonloppu käynnistyy jo perjantaina, jolloin on mahdollisuus ottaa tuntumaa pohjaan kahdella startilla. Kisajärjestys: 3A (agility) ja 3B (hyppy). Tuomareina perjantaina toimivat Anne Savioja, Jari Suomalainen, Ritva Herrala, Esa Muotka ja Jouni Kautto.

Lauantain joukkuekisoissa kisataan perinteisissä kilpailuluokissa. Mineille tuomarina toimii Sascha Grunder, medeille Reetta Pirttikoski ja makseille Henri Luomala.

Sunnuntaina järjestetään yksilökisat kaikille viidelle säkäluokalle ja finaalit käydään kahdella radalla. Pikkuminit/minit tuomaroi Reetta Pirttikoski (hyppyrata) ja Seppo Savikko (finaali). Medit tuomaroi Henri Luomala (hyppyrata) ja Sascha Grunder (finaali). Pikkumaksit Seppo Savikko (hyppyrata) ja Henri Luomala (finaali) ja maksit Sascha Grunder (hyppyrata) ja Reetta Pirttikoski (finaali).

Avustavina tuomareina toimivat Minna Väyrynen, Vesa Sivonen ja Katariina Virkkala sekä ylituomarina Anders Virtanen.

Ilmoittautumisaikaa on vielä melkein viikko jäljellä!

Ilmoittautumiset yksilökisaan tehdään Agilityliiton virallisen kilpailu- ja tulosjärjestelmän kautta. Osallistumismaksut ovat joukkuekilpailujen osalta 60,-/joukkue ja yksilökilpailuiden osalta 40,-/koirakko. Varmistathan osallistumiskriteerit ennen ilmoittautumista.

Joukkuekisaan ilmoittautuminen hoidetaan vanhan ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Voit tehdä joukkueilmon seuraamalla tätä linkkiä.

Edustusoikeuden siirtolomakkeen löydät täältä. Edustusoikeuden siirtolomake toimitetaan tulostettuna kilpailupaikalle ilmoittautumiseen.

Huomioithan, että ilmoittautuminen SM-kisoihin päättyy 4.6. ja perjantain etkokisoihin 6.6.

Tutustu kilpailijoiden infopakettiin tarkemmin arvokisojen nettisivuilla ja muista kannustaa myös kotijoukot seuraamaan tapahtumaa Facebookissa.

Nähdään Vantaalla!